Telia Dot -puhelinliittymät

Unohda kilpailutus ja keskitä liittymät Telia Dotiin. Kun sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi automaattisesti 10 %.

Telia Dot -puhelinliittymät

Unohda kilpailutus ja keskitä liittymät Telia Dotiin. Kun sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi automaattisesti 10 %.

Telia Dot -puhelinliittymät

Unohda kilpailutus ja keskitä liittymät Telia Dotiin. Kun sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi automaattisesti 10 %.

  • Ei määräaikaisuutta
  • Keskittämällä säästöä aina 10 %
  • Uudelle käyttäjälle 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi
  • Hallinnoi liittymää Telia Dot -sovelluksella

Puhelinliittymät

Ei määräaikaisuutta, ei avausmaksua. Uudelle puhelinliittymän käyttäjälle aina 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi.

Telia Dot

4G Rajaton

Edullinen 4G-liittymä

Nopeus

100 Mbit/s

Netti

rajaton

Puhe ja viestit

rajaton

Netti Pohjolassa ja Baltiassa

rajaton

Netti EU/ETA-maissa

21 Gt/kk

23€/kkTutustu ja tilaa

Telia Dot

4G Rajaton+

Nopea perusliittymä

Nopeus

200 Mbit/s

Netti

rajaton

Puhe ja viestit

rajaton

Netti Pohjolassa ja Baltiassa

rajaton

Netti EU/ETA-maissa

24 Gt/kk

26€/kkTutustu ja tilaa

Telia Dot

5G

Vauhdikas ja tehokas

Nopeus

300 Mbit/s

Netti

rajaton

Puhe ja viestit

rajaton

Netti Pohjolassa ja Baltiassa

rajaton

Netti EU/ETA-maissa

27 Gt/kk

29,90€/kkTutustu ja tilaa

Kokeile, kuinka paljon säästäisit keskittämällä

Bonuslaskuri

1. Valitse liittymät

Lisää liittymä

2. Tarkastele kertyvää bonusta

Keskittämisbonus

0 liittymää

0 %

Bonuskertymä vuodessa

0 €

(0 €/kk)

Tarvitset vähintään kaksi Telia Dot -liittymää kerryttääksesi bonusta.

Keskittämisetu pähkinänkuoressa

Kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, saat 10 % keskittämisbonusta joka kuukausi ensimmäisen laskun jälkeen. Keskittäjäbonus myönnetään maksettujen Telia Dot –liittymien kuukausi- ja perusmaksuista, joista vähennetään oikeutettu keskittäjäbonus.

Esimerkki: Maijalla on Telia Dot 5G -puhelinliittymä 29,90 €/kk – Veeralla on Telia Dot 4G Rajaton+ -puhelinliittymä 26,00 €/kk – Koti-nettinä on Telia Dot Yhteys kotiin 5G, jonka laskutus on 29 €/kk. Yhteensä laskutus on 84,90 €/kk. Keskittäjäetua kertyy tällöin: 10 % x 84,90 € = 8,49 €. Tässä esimerkissä kertyy hyvitystä 8,49 € seuraavan kuukauden laskulle.

Vertaile puhelinliittymiä

Telia Dot

4G Rajaton

Telia Dot

4G Rajaton+

Telia Dot

5G

23 €/kk

26 €/kk

29,90 €/kk

Nopeus

100 Mbit/s

200 Mbit/s

300 Mbit/s

Netti Pohjolassa ja Baltiassa

rajaton

rajaton

rajaton

Netti EU/ETA-maissa

21 Gt/kk

24 Gt/kk

27 Gt/kk

Puhe ja viestit

rajaton

rajaton

rajaton

Ei määräaikaisuutta

Netti

rajaton

rajaton

rajaton

Avausmaksu

0 €

0 €

0 €TutustuTutustuTutustu

Miksi valita Telia Dot?

Hallinnoi helposti sovelluksella

Telia Dot -sovelluksessa hoidat kaikki liittymäasiasi helposti yhdessä paikassa. Hallinnoi liittymien estoja ja asetuksia, tilaa lisää liittymiä muutamalla klikkauksella sekä seuraa laskutusta ja keskittäjäedun kertymistä. Tavoitat myös ammattitaitoisen asiakaspalvelumme sovelluksen chatissa arkisin klo 9-17.

  • App Storen arvosana 4,3/5

Reilu ja joustava hinnoittelu

Kun valitset Telia Dot -liittymän, sinun ei tarvitse juosta kampanjahintojen perässä, sillä hinnoittelumme on yhtä reilua ja pysyvästi edullista kaikille asiakkaillemme. Liittymä joustaa myös tarpeisiisi: voit tehdä helposti päivityksiä ja tarvittaessa myös irtisanoa.

  • Samat hinnat uusille ja nykyisille asiakkaille

Keskittämällä säästät

Palkitsemme liittymien keskittämisestä Telia Dotiin. Keskittäjäetuna liittymiesi peruskäytön loppusummasta hyvitetään 10 % aina seuraavalle laskullesi. Keskittäjäetua kertyy, kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus on yli 5 €/kk/liittymä.Lue lisää edusta

  • Keskittäjälle 10 % säästöä liittymälaskusta

Lataa Telia Dot -sovellus

Usein kysyttyä

Mitä 14 päivän tutustumisjakso tarkoittaa?

Haluamme, että saat tutustua palveluumme rauhassa, joten uudelle käyttäjälle peruskäyttö on maksutonta 14 päivän ajan. Tällöin maksat vain puhelinliittymän lisämaksullisista palveluista, kuten soitoista ja viesteistä maksullisiin numeroihin (esimerkiksi taksin tilaus tai soitto numerotiedusteluun) sekä roamingista EU- ja ETA-maiden ulkopuolella. Tutustumisjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Voit halutessasi perua tilauksesi milloin vain, koska se on mielestämme reilua.

Tutustumisjakso on käyttäjäkohtainen eli jokainen uusi Telia Dot -puhelinliittymän käyttäjä saa tutustumisjakson yhden kerran.Olen Telian asiakas ja haluan kokeilla Telia Dot -liittymää. Täytyykö minun tehdä numeronsiirto tai tilata uusi SIM-kortti?

Kyllä täytyy. Vaikka Telia Dot on osa Teliaa, se on itsenäinen palvelu. Telia Dot ei siis rinnastu muihin Telian liittymiin vaan on kokonaan oma palvelunsa. Näin ollen Telian numerot siirtyvät Telia Dotiin samalla tavalla kuin toisilta operaattoreilta siirtyvät numerot. Jos siirryt Telian liittymästä Telia Dotin käyttäjäksi, Telian keskittäjäedut eivät valitettavasti säily. Tästä syystä et myöskään voi maksaa Telian lisäpalveluita Telia Dotin puhelinlaskulla.Mikä on Telia Dot -keskittäjäetu?

Palkitsemme asiakkaitamme operaattoripalveluiden keskittämisestä Telia Dotiin 

1.12.2021 lähtien Telia Dot -asiakkailla on mahdollisuus saada automaattisesti keskittäjäetua. Edun suuruus on 10 % asiakastilin peruskäytön kuukausilaskutuksesta ja kertynyt keskittäjäetu hyvitetään automaattisesti seuraavan kuukauden peruskäytön laskusta.

Käyttämättä jäänyttä keskittäjäetua ei voi siirtää seuraavalle laskulle, eikä sitä palauteta asiakkaalle. Asiakas on oikeutettu keskittäjäetuun, kun samalla asiakastilillä on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus on yli 5 €/kk/liittymä.

Peruskäytöksi lasketaan – Kiinteähintaisten liittymien kuukausimaksut – Huippunopeus-palvelun kuukausimaksut

Näin keskittäjäetua esimerkiksi kertyy: – Maijalla on Telia Dot 5G -puhelinliittymä 29,90 €/kk – Veeralla on Telia Dot 4G Rajaton -puhelinliittymä 23,00 €/kk – Kodin nettinä on Telia Dot Yhteys kotiin 5G, jonka laskutus on 29 €/kk.

Yhteensä laskutus on 81,90 €/kk. Keskittäjäetua kertyy tällöin: 10 % x 81,90 € = 8,19 €. Tässä esimerkissä kertyy hyvitystä 8,19 € seuraavan kuukauden laskulle.Säilyykö nykyinen numeroni, jos vaihdan Telia Dot -liittymään?

Kyllä säilyy, mutta voit myös tilata täysin uuden numeron. Jos tilaat numeronsiirron Telia Dotiin, vanha liittymäsi irtisanotaan ja se lakkaa toimimasta liittymän siirtohetkellä. Huomaathan, että jos nykyinen liittymäsi on määräaikainen, sinun tulee maksaa siihen liittyvät maksut sopimuksen loppuun asti.Onko Telia Dot -numeroni salainen?

Telia Dotista tilattu uusi numero tai Telia Dotiin siirretty numero on oletusarvoisesti salainen. Voit kuitenkin itse säätää numerosi julkisuutta Telia Dot -sovelluksen asetuksissa (kohta Julkisuus). Julkisesta numerosta näkyy numerotiedustelupalveluissa ainoastaan liittymän omistaja.Miten maksan liittymälaskuni?

Laskusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, jonka tiedot syötät liittymän tilauksen yhteydessä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia erikseen laskujen maksamisesta. Jos veloitus ei jostain syystä mene läpi, muistutamme sinua siitä viestillä ja sähköpostilla. Telia Dot -sovelluksen Laskut-näkymässä näet kuluvan kuukauden veloituspäivän sekä aiempien kuukausien laskutiedot.Kuinka voin irtisanoa Telia Dot -liittymän?

Olemme pahoillamme, jos haluat lähteä. Halusimme kuitenkin tehdä myös irtisanomisen sinulle mahdollisimman helpoksi, ja halutessasi pääset irtisanomaan liittymäsi sovelluksen kohdassa: Liittymien asetukset > Sopimukset.  

Huomioithan, että tällöin myös numerosi poistuu käytöstäsi. Mikäli haluat säilyttää nykyisen numerosi tulee sinun käynnistää numeronsiirto säilytettävälle numerolle. Laskutuksesi päättyy samaan aikaan, kun numero on siirtynyt toiselle operaattorille tai irtisanoutuminen on astunut voimaan. Saat loppulaskun seuraavan kuun 1. päivä ja se veloitetaan maksukortiltasi 15. päivä (tai seuraavana arkipäivänä).

Myös asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa irtisanomisessa tai vaihtoehtoisesti myös päivittämään liittymäsi toiseen.Mitä maksan Telia Dot -liittymän käytöstä ulkomailla?

Telia Dot -liittymää voit käyttää rennosti myös ulkomailla, esimerkiksi Pohjolassa ja Baltiassa käytät liittymää kuten Suomessa, ilman lisäkustannuksia. Katso tarkemmin eri maiden hinnoittelu ja vinkit reissuun: Telia Dot -liittymän käyttö ulkomailla.